Friday, November 4, 2011

BIORESONANTS & ANTLIZ-analüüsi hinnakiri

Käesolevas blogis leiad hinnakirjast all pool Bioresonants meetodi kirjelduse, Antliz-analüüsi kirjelduse ja viite rakumineraalide artikli juurde.

1. Kestvus u. 1,5 h - max 2 h (maksumus 50 euri (sisaldab järgnevaid uuringuid ja 3 pipetipudelisse
valmistatud preparaate ja inglisekeelset tulemuste väljatrükki)
- organsüsteemid + probleemsete süsteemide probleemitekitajad +
teatud viirused ja bakterid + polüübid + organismi jäänud
vaktsiinide jäägid + radiatsioon (olmeelktroonika jm radiatsioon) +
teatud hammaste mikroobid + kesknärvisüsteemi tasakaalustav värv +
kesknärvisüsteemi tasakaalustav Bachi õietilgad + umbes 10 organismi
tasakaalustavat toiduainet
- hallitusemürgid + raskemetallid
- parasiidi

2. Kestvus 1,5 - 2 h (maksumus 40 eur) parsiidid, hallitusseenemürgid, polüübid,
osad viirused ja bakterid. (pipetipudelis valmistatud spetsiaalset preparaadid). Väljatrükid.

2.A Parasiidiuuring LASTELE. Kestvus u. 1 h (maksumus 20 eur) (sisaldab järgnevaid uuringuid ja 1 pipetipudelis valmistatud spetsiaalset preparaati ja inglisekeelset väljatrükki)
- parasiidid + 10 organismi tasakaalustavat toiduainet. Väljatrükid.

3. Kestvus 1,5 - 2 h (maksumus 40 eur) parsiidid, hallitusseenemürgid, polüübid, osad viirused ja bakterid. Antliz rakumineraalide puuduse näonaha analüüs lisaks!
(pipetipudelis valmistatud spetsiaalset preparaadid). Väljatrükid.

4. Kestvus u. 1 h (maksumus 30 eur) (sisaldab järgnevaid uuringuid ja 1 pipetipudelis
valmistatud spetsiaalset preparaati ja inglisekeelset väljatrükki)
- parasiidid + 10 organismi tasakaalustavat toiduainet. Väljatrükid.

5. Kestvus u. 0.5 h (maksumus 20 eur) (sisaldab järgnevaid uuringuid ja 1 pipetipudelis
valmistatud spetsiaalset preparaati ja inglisekeelset väljatrükki)
- organsüsteemide olukord + probleemsete süsteemide
probleemitekitajad + 10 tasakaalustavat toiduainet

6. Kestvus u.0.5 h (makusmus 20 eur) (sisaldab järgnevaid uuringuid ja 1 pipetipudelis
valmistatud spetsiaalset preparaati ja inglisekeelset väljatrükki)
- hallitusemürgid + raskemetallid

7. Kestvus u. 1 h - 1,5 h (maksumus 50 eur)
(sisaldab järgnevaid uuringuid + inglisekeelset
väljatrükki) - toidutaluvuse uuring

8. Väikelaste uuring 30.00 eur (uuring juukse kaudu) sisaldab
kogu punktis 1 toodut.

9. Bioresonantsteraapia võimaldab tuvastada kehas olevaid või puuduvaid aminohappeid, ensüüme,
rasvhappeid, mineraale, suhkruid ja vitamiine.
Paketi hind 50.00 euri.

10. Vee anlüüs võimaldab tuvastada kas igapäevane joogivesi on ikka puhas vesi.
Missuguseid mikroobe, mürke ja muid lisaühendeid seal leiduda võib. Hind 10 eurot.

11. Punktide 1 ja 2 uuringutele järgneb kontrolluuring, kui on tehtud parasiitide vastane kuur.
Uuring on tasuta (vaadatakse ainult suurte parasiitide olemasolu) Aega kulub umbes 5-10 minutit.

12. Antliz-analüüs näonaha alusel rakumineraalide puuduse hindamiseks u. 45 min – 20 eur

13. Antliz-kordusanalüüs (vaadatakse ainult neid mineraale, mida inimene on tarvitanud),
kestvus u. 15-25 min, maksumus 5 eur.
Uuringute teostaja: Kaja Velleste / Tallinna Loodusravi kliinik OÜ

Registreerimine Tartus: tel. 5271008 / aire.maria@gmail.com
KEHAkeskus – Struve 4 – avatud T-K-N 12.00 – 18.00 (tel. 74 24 700)

------------------------------------------------------------------------------------------


Bioresonantsteraapia


Bioresonantsteraapia tegemiseks kasutatakse aparaati MSAS professional.

* Dr Reinhard Voll - resonantsseadme looja, kes hakkas kasutama hiina meridiaanide punkte ja avastas ka ise uusi- homöopaatia looja.

* Dr Doglas Leber - arvutitega liidetud resonantsaparaatide „isa“.

Bioresonantsteraapia eesmärgiks on selgitada välja terviseprobleemide põhjused ja need seejärel neutraliseerida. Selle meetodi aluseks on teaduslik fakt, et enne organismis toimuvat biokeemilist reaktsiooni toimub alati elektromagnetiline võnge. Muutes võnkeid, muutub ka biokeemiline reaktsioon ning algab tervenemine.  MSAS aparaaadi vahendusel on võimalik mõõta ligi 65000 erinevat võnkesagedust. Protseduur aparaadiga on valutu. Testimisel kasutatakse sõrmedel ja varvastel asuvaid akupunktuuri punkte, mis on meridiaanide kaudu ühenduses neile vastavate organitega ning võimaldavad määrata organite tervislikku seisundit. Protseduuri käigus saab välja selgitada, millised bakterid, viirused, toksiinid häirivad organismi tööd ja seejärel on võimalik häirijate mõju vähendada.

Tervise tasakaalutust võivad põhjustada mitmed tegurid:

* hallitusemürgid (ladestuvad liigeste ümbrusesse ja näärmetasse)

* vaktsineerimisega kaasa tulnud lisaained või sünteetilised vaktsiinid

* parasiidid (kes tulevad inimesele – munade või vastsetena, kas toiduga, õhuga või naha kaudu)

* bakterid, viirused

* seened

* algloomad - amööbid, polüübid, meduus

* raskemetallid

* erinevad ravimid

Testida saab igas vanuses inimesi. Südamestimulaatori korral toimub testimine juuksekarva kaudu. Juukse kaudu saab testida ka imikuid, väikelapsi ja kõiki kes ei soovi ise protseduuril osaleda. Peale inimese on võimalik testida lemmikloomi, kontrollida vee kvaliteeti ja määrata toidu taluvust.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Antlitz-analüüs (näo-analüüs rakumineraalide puuduse hindamiseks)


Dr. Kurt Hickethier (1891-1958) arendas välja näos näha olevate tundemärkide järgi nö näoanalüüsi ning selle abil sai kindla vastuse „mis mineraale kellegi organismis puudub“ ja hakkas Dr. Schüssleri rakumineraalidega patsiente ravima. Dr. Hickethier tuli oma uuringutega lõppjäreldusele, et haiguse olemus on seotud mineraalainete puudusega.
Tänapäeval võime inimese näost näha umbes 5-6 rakumineraali puudust. Antlitz-analüüsi tegemine nõuab täpseid oskusi.
Vastavalt eeltoodule on olemas rakumineraalide tooted kas mineraalkosmeetika või seespidiselt võetavate rakumineraalide näol. Sama hästi kui suu kaudu võetuna, imenduvad mineraalid läbi naha.

Loodusravikliinik OÜ liikmetel on olemas oskused teostada näo-analüüsi ja selle põhjal hinnata, millistest rakumineraalidest organismil puudus on.

Analüüsi tegemiseks läheb vähemalt 45 minutit ja sellega kaasneb kliendi intervjuu, tema kaebuste analüüs ja peale selle kirjalike materjalide andmine ning ka toitumissoovitused. Näonanalüüs toimub suurendusklaasiga, näkku vaadates, uurides, volte, kurdusid, niiskust, kuivust.

Looduravikliinik OÜ on dr Tiina Keldrima ja dr Heldi Kotkas ohjatud.
Tiina on 20 aastat teinud tööd psühhiaatrina nii Soome Vabariigis kui Eestis, Heldi on günekoloog. Viimased 5 aastat on Tiina tegelenud loodustohtrina, toitumisnõustajana ja bioresonants terapeudina.

Dr. med. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898)


Biokeemia isa ja rakumineraalide valmistaja, kes pühendas oma elu teaduslikule tööle. Tema eeskujud olid homöopaatia isa Dr Samule Hahneman ja Hollandi professor Jacob Moleschott, rakuuurija  professor Rudolf Virchow ning teadlane Justus von Liebig.

Dr Schüssler uuris organismi mineraalaineid ja nende tähendust inimesele ning arendas lõpuks välja enda ravimetoodika, mida ta hakkas kutsuma biokeemia Dr. Schüssleri järgi. Ta jõudis järeldusele, et ühe või mitme mineraalaine puudus organismi rakkudes viib organismi tegevuse häireni ja tasakaalutuse tekkimiseni ning seejärel haiguse puhkemiseni. Rakk, olles meie keha keskne elu ülevalhoidev üksus, mõjutab kogu meie keha heaolu ja haiguste teket. Mineraalained on meie kehale asendamatud  ning nad läbivad raku seina, pääsedes otse mõjutama ka haiget rakku. Keha iga rakk sisaldab mineraalaineid.

Oma uuringutes jõudis Dr. Schüssler 12 mineraali koosluseni -rakumineraalid-, mis on otseses ühenduses meie elutegevuse ja organsüsteemiga. Praktikas  tähendas see seda, et ta uuris tuhastatud  surnute tuhka, mineraalainete koguseid ja erinevaid ühendeid. Talle sai kolleegide poolt osaks pilkeid, kuna homöopaatia tekitas vastukäivaid arvamusi ja paranoiat.
Samas aga üha rohkem koges ta õnnestumist ning haigete paranemist samas kui teised ravimeetodid ei aidanud. Näiteks ravis ta terveks tuhat difteeriasse haigestunud last kui mingid muud meetodid ei aidanud. Arsti kolleegid imestasid, kuidas 12 rakumineraaliga võib ravida haigusi.
Dr Schüssleri rakumineraalid ei ole homöopaatilised ained olgugi, et neid on homöopaatias kasutatava meetodi järgi potentseeritud D6 ja D12.
Saksa keeles kasutatakse sõna Funktionsmittel ehk funktsionaalsed (osalevad ja käivitavad) ained. Nad mõjutavad otseselt raku tegevust ja ainevahetust ning selle kaudu kogu keha tegevust.
Viimase 25 aasta jooksul Dr. Schüssler ravis igal aastal 11000-12000 patsienti ainult biokeemia ja rakumineraalide abil.

Mineraalainetest


Inimkonna ajaloos tunneme mineraalainete kasutamist mitmete aastatuhandete tagant. Egiptuses kasutati mineraalaineid, mis olid pärit maapõuest või taimedest. Rooma võimu ajal teati, et suurte söömingute järgselt käidi mineraalvannides, mis tõid kergendust täiskõhu tundele. Viimaste aastasadade ajal Euroopas õitsenud spa kultuur  ja selle soosing ning positiivne mõju tervisele põhinebki suures osas vee koostises olevatel mineraalainetel.
Need inimkehas olevad mineraalained, mis põlemisprotsessis järele jäävad, on anorgaanilised mineraalained. Need on peamiseks aluseks meie organismi tegevusele ja elu ülalpidamisele.
Kõik muud ained nagu süsivesikud, rasvad ja valgud, mis on orgaanilised ained, hävivad põlemisprotsessi käigus.
Mineraalained on organismi tegevusele asendamatud ning organism peab saama neid sellisel kujul, et need läbiksid raku seina. Dr Schüssler järeldas oma uuringute tulemusena, et  ühe või mitme mineraalaine koguse vähenemine rakus viib organismi tasakaalust välja. Sellise olukorra kestmisele järgneb haigestumine.

Dr Schüssleri väljatöötatud 12 rakumineraali on inimese kehas juba olemas ja ei ole inimese kehale võõrad ained. Inimene vajab anorgaanilisi aineid keha uuenemiseks ning ülalpidamiseks. Saksa füüsik Dr Wolfgang Ludwig kirjutas aastal 1999, et üksikuid mineraalaineid inimese keha igas rakus on täpselt samas hulgas, mis leidub maakoores ja merevees. Nii inimesed kui loomad kannavad endas loodust ja kosmost, vähemalt mineraalide kujul.

Rakumineraalid Dr. Schüssleri järgi:

Nr 1 Calcium fluoratum
Nr 2 Calcium phosphoricum
Nr 3 Ferrum phosphoricum
Nr 4 Kalium chloratum
Nr 5 Kalium phosphoricum
Nr 6 Kalium sulfuricum
Nr 7 Magnesium phosphoricum
Nr 8 Natrium chloratum
Nr 9 Natrium phosphoricum
Nr 10 Natrium sulfuricum
Nr 11 Silicea
Nr 12 Calcium sulfuricum


Kui Sul on huvi, anna palun teada, sest aeg-ajalt korraldame soovijatele teemakohase loengu ja vastuvõtupäeva näonaha analüüside läbiviimiseka ka Tartus.
Analüüsi maksumus 45 – 60 min / 25 eur.

Kontakt: aire.maria@gmail.com, mob. 52 71 008, T-K-N 12-18 tel. 74 24 700)

Lektorist ja Antlitz-analüüsi/Bioresonants uuringu läbiviijast:

„Minu nimi on Kaja Velleste, olen Tallinna Loodusravikliiniku esinduskaupluse-ökoapteegi Eliksiir juhatajat. Olen üle kümne aasta tegutsenud tervise valdkonnas. Tõõtan massöörina ja teen resonantsteraapiat (MSAS proffesional aparaat. Õppinud
massaazikoolis ja Tln Med koolis (see on lõpetamata). Teenindusökonoomikaalane kõrgharidus. Kontakt: kaja@eliksiir.ee / mob. 56 90 7117 “